Door de ontwikkeling van het coronavirus en de maatregelen die de regeringen in België, Frankrijk en Nederland hebben aangekondigd in de strijd tegen de snelheid van verspreiding van het corona-virus verandert onze omgeving voortdurend. Het is onze topprioriteit om de gezondheid van onze en uw mensen te beschermen.

Intersafe blijft u van dienst

De bedrijfsvoering van Intersafe gaat vooralsnog door. Om zowel u als onze medewerkers te beschermen leggen onze accountmanagers geen bezoeken af, maar zijn zij wel telefonisch en per mail bereikbaar. De binnendienst is zowel telefonisch als per mail bereikbaar, zij werken deels op kantoor en deels thuis. Onze kantoren, magazijnen en onderhoudslocaties zijn open dus open, orders worden verwerkt en bestellingen worden geleverd.

Beschikbaarheid van producten

Voor niet corona gerelateerde producten is er momenteel voldoende beschikbaarheid, maar ook hier kan in de nabije toekomst verandering komen naargelang landen maatregelen treffen, waardoor ook de mogelijkheid ontstaat dat leveranciers over gaan tot sluiten.
Een aantal corona-gerelateerde producten is momenteel reeds niet of slechts beperkt voorradig, omdat we te maken hebben met langere levertijden dan normaal, verschillende landen met belangrijke fabrikanten hebben export-restricties opgegeven. De situatie verandert dagelijks en het is niet mogelijk een beschikbaarheid op te geven. Concreet gaat het voornamelijk over mondmaskers, wegwerpkleding en hygiëneproducten. De factoren die de beschikbaarheid op termijn kunnen beïnvloeden zijn:

  • Grondstoffen die slechter beschikbaar zijn op termijn
  • Transport problemen omdat er minder activiteit is
  • Overheidsmaatregelen die beperkend werken
  • Leveranciers die dicht gaan voor enkele weken

De huidige situatie en de genomen maatregelen kunnen van invloed zijn op het serviceniveau dat u van ons gewend bent. We vragen hiervoor om uw begrip, terwijl we er alles aan doen om onze service op het niveau te houden dat u van ons mag verwachten.

Mochten er vragen zijn dan kunt u altijd contact opnemen met uw contactpersoon of via ons contactformulier.