Intersafe introduceert een nieuw digitaal bestelsysteem; de Employee Safety Manager. Een unieke tool waarmee het voor alle betrokken partijen in de keten mogelijk is om het volledige orderproces van correctieveiligheidsbrillen en beeldschermbrillen online en efficiënt uit te voeren en te volgen.

Innovatie: de Employee Safety Manager

Waarom een brillen bestelportal?
Via Intersafe hebben uw medewerkers de keuze uit een service netwerk van meer dan 800 opticiens waarbij zij hun correctieveiligheidsbril of beeldschermbril kunnen laten aanmeten. U heeft de keuze om een selectie te maken uit een ruime collectie beeldschermbrillen en veiligheidsbrillen die voldoen  aan de EN 166:2001 (Europese geharmoniseerde norm voor veiligheidsbrillen).

Digitaal platform
Het proces, vanaf het inzichtelijk krijgen wie van uw medewerkers een correctieveiligheidsbril en/of een beeldschermbril nodig heeft tot en met het aanmeten en leveren van de bril kan nu efficiënt en effectief. De Employee Safety Manager vervangt papieren processen en bespaart daarmee geld en tijd. Het is een gesloten procesflow, waarbinnen zowel u, als de opticien en Intersafe, live de status van bestellingen kunt volgen. Per bestelling geeft u aan of u alle updates wilt ontvangen of niet. Verder neemt de Employee Safety Manager het proces uit handen.

Status update
U ziet op medewerkersniveau welke bril afgenomen is, of deze voldoet aan de gestelde norm en of deze aan vervanging toe is. Met een druk op de knop geeft u de opdracht voor de bestelling en/of vervanging van de benodigde bril in de Employee Safety Manager. De bestellingen vallen binnen de door u vooraf opgegeven specificaties. Een actief monitor systeem zorgt dat de bril binnen de door u opgegeven eisen valt en checkt of de veiligheidsbril aan de EN 166:2001 voldoet.
De medewerker ontvangt vervolgens automatisch een mail met een unieke code om de bril aan te laten meten. Indien de medewerker geen email heeft, kunt u de unieke code overhandigen, zodat de medewerker deze meeneemt naar de opticien naar keuze. De medewerker heeft de keuze uit meer dan 800 opticiens om de bril aan te laten meten en wordt daarna per mail automatisch op de hoogte gesteld over de voortgang van de bestelling.

Compliance
U behoudt een volledig overzicht van alle bestellingen, de geleverde brillen en u kunt de status van bestellingen volgen. Zodra de gekozen opticien de bril heeft aangemeten vult hij de gegevens aan in de Employee Safety Manager en zet de bestelling door. Bij het ingeven van de metingen in het systeem, geeft de ingevoerde profiel selectie in de Employee Safety Manager alleen de beschikbare montuurvariaties weer binnen de door u opgegeven randvoorwaarden, waardoor medewerkers en opticiens geen ‘verkeerde’ bestellingen kunnen plaatsen.
U ziet dus op medewerkersniveau wie welke bril in bezit heeft, of deze voldoet aan de door u gestelde norm, of deze aan vervanging toe is en of de aan te meten bril ook daadwerkelijk is besteld. Indien gewenst kunt u zelfs de digitale flow met een elektronisch goedkeuringsproces aanzetten.

Kortom, Met de Employee Safety Manager kun u de efficiency van uw organisatie verbeteren doordat u continu overzicht heeft van de status binnen uw organisatie.

Wilt u uw bestelproces optimaliseren en het veiligheidsniveau binnen de organisatie verbeteren?
Neem dan contact met ons op.