De HyFlex® 11-927 is de eerste handschoen in de HyFlex®-reeks die geavanceerde snijweerstand, olieafstotende eigenschappen en greep op geoliede voorwerpen combineert in één enkele, soepele handschoen. De 11-927 heeft een duurzame coating met de toonaangevende en gepatenteerde Ansell Grip™ Technology op de palm, voor een veilige greep op geoliede voorwerpen. De voering is gemaakt van lichte, sterke HPPE-vezels die met een 3/4 coating beschermen volgens EN snijweerstandsniveau 3. Deze unieke combinatie van bescherming, prestaties en soepelheid maken van de 11-927 de beste keuze voor alle toepassingen waarbij arbeiders scherpe metalen onderdelen met olie of smeermiddelen moeten hanteren.

HyFlex® 11-927: Ultieme prestaties in een omgeving met olie

Ansell grip™ technology
Deze gepatenteerde greeptechnologie voert olie en vocht langs microscopische kanaaltjes weg van het oppervlak van onderdelen of gereedschap, zodat de handschoen stevig en veilig contact maakt.

Ansell liquid repellent technology
De HyFlex® 11-927 wordt gemaakt van een nieuwe olieafstotende polymerencombinatie die de soepelheid en 3/4 coating van de handschoen niet in de weg staat Hierdoor
hoeven er geen twee handschoen boven elkaar gedragen te worden en is de handrug beter beschermd tegen schuren en scheuren.

Duurzame bescherming
Het ontwerp combineert de schuurweerstand van meerlagige coatings, zodat de zachte, sterke HPPE-voering zolang als nodig het vereiste snijweerstandsniveau biedt.

Patented ansell grip™ technology
Toonaangevende greep op geoliede en natte voorwerpen voor meer veiligheid en efficiëntie.