Hoe multifunctionele handschoenen werknemers beschermen, de productiviteit verhogen en kosten besparen. Zoals de naam al zegt, is de wetgeving voor veiligheid en gezondheid op het werk bedoeld om werkomstandigheden te creëren waarin werknemers veilig hun werk kunnen doen zonder risico op letsel door ongevallen. Veel organisaties zijn prima in staat ongevallen met ernstig letsel tot gevolg te voorkomen of te minimaliseren. Ze slagen er echter niet in om passende bescherming te bieden tegen de meest voorkomende vormen van letsels.

HyFlex 11-840

In elke sector lopen werknemers elke dag weer risico op letsel, vooral bij het uitvoeren van onschuldige taken. Activiteiten als verzenden en ontvangen, stansen, materiaalverwerking, magazijnwerkzaamheden, logistiek, rijden, het inspecteren, verpakken of ontvangen van grondstoffen vormen allemaal een gevaar voor werknemers, zoals blijkt uit de meest gerapporteerde vormen van letsel op de werkplek, waaronder kleine snij-, schaaf- en brandwonden en verrekkingen.

Bijna een derde van de ongevallen op de werkplek in de EU leiden tot wonden en oppervlakkig letsel, ontwrichtingen, verstuikingen en verrekkingen of hersenschuddingen en inwendig letsel. Hand- en armletsel zijn de meestvoorkomende vormen van letsel. Bijna de helft (43%) van de 2,5 miljoen in 2017 gemelde arbeidsgerelateerde verwondingen betroffen enkel de bovenste extremiteiten. Eenvoudige verstuikingen en verrekkingen kunnen door repetitieve taken en onvoldoende beperking van de risico’s uitmonden in spier- en skeletaandoeningen waarvoor langdurige behandeling nodig is.

HyFlex 11-840

HyFlex 11-840 compleet

Maak kennis met de kameleon onder de handschoenen, de HyFlex 11-840, inzetbaar onder vele omstandigheden. En nu ook food approved! Het dragen van deze multifunctionele handschoenen kan oppervlakkig letsel extreem beperken of zelfs voorkomen.

  • De nitrilschuimcoating is 20% meer ademend dan vroegere materialen, waardoor de handen minder transpireren en koeler en droger blijven.
  • Door het goed passende ontwerp zit de handschoen als een tweede huid rond de palm voor meer comfort en vingergevoeligheid en een grotere beweeglijkheid als er tussen taken wordt geswitcht.
  • Ergonomische pasvorm. Geoptimaliseerde breitechniek aan de basis van de pink, over de vingertoppen en in de palm volgt de natuurlijke handcontouren volledig.
  • Siliconenvrij. Geen contaminatie door siliconen op metalen onderdelen vóór het verven.
  • Ook verkrijgbaar in verpakking voor vendingautomaat.

Zelf ervaren?

Vraag nu een sample aan en ervaar het zelf.

Sample aanvragen

Eerst graag meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op
📧 info@intersafe.eu
📞 +31 (0)78 618 14 00