Het masker uit de 2000 serie volgt perfect de contouren van het gezicht
Het masker werd getest bij tal van gebruikers met uiteenlopende gelaatsvormen en het volgt dankzij zijn driehoeksvorm perfect de contouren van het gezicht. Op deze manier wordt optimale bescherming en draagcomfort bereikt. Het masker heeft een goede afdichting en weerhoudt schadelijke stofdeeltjes ervan het masker binnen te dringen. Dit concept verhoogt ook het binnenvolume van het masker en biedt de gebruiker een beter ademcomfort.

Honeywell 2000 Series

Panoramisch gezichtsveld
De maskers hebben een uitholling onder het ooggebied. Hierdoor wordt het gezichtsveld vergroot. Zo kan ook zonder hinder een veiligheidsbril gedragen worden in combinatie met het masker. Het ruimere gezichtsveld laat toe om diverse activiteiten in alle veiligheid uit te voeren, zelfs met het hoofd naar beneden gebogen.

Origineel neusbeugeltje
Het neusbeugeltje is heel erg plat en kan gemakkelijk worden versteld zodat het masker steeds goed afdicht. Afhankelijk van de norm waaraan het masker voldoet verschilt de kleur van het neusbeugeltje. Dankzij deze kleurcode kan het beschermingsniveau van het masker snel worden vastgesteld.

Herbruikbaar individueel zakje
Elk masker is verpakt in een hermetisch gesloten zakje. Hierdoor zijn de maskers contaminatievrij te bewaren voor gebruik. Ook kan het masker tijdens de werkdag tijdelijk in het zakje worden bewaard.

Meer weten?
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.