Permanente hoofdbescherming voor lassers. Geen compromis meer: Niet meer lassen zonder hoofdbescherming. En geen laskap meer dragen wanneer het niet nodig is. De 3M Speedglas Quick Release (QR) Rail is ontworpen om te passen op verschillende veiligheidshelmen van diverse fabrikanten en kan snel vastgemaakt worden aan de helm via een afneembaar mechanisme. Wanneer de rail gemonteerd is, kunt u de laskap eenvoudig bevestigen of losmaken terwijl u uw veiligheidshelm ophoudt voor de overige taken.


Geen compromis meer: Niet meer lassen zonder hoofdbescherming

Snel bevestigen/losmaken
Zelfs met handschoenen aan kunt u de 3M Speedglas 9100 QR Laskap (of 100-QR) eenvoudig bevestigen aan de veiligheidshelm. Als uw laswerk erop zit, kunt u de laskap net zo snel eraf halen als u een baseballpet afzet. U hoeft uw veiligheidshelm nooit af te nemen: u bevestigt of haalt de laskap los van de rail, zodat uw hoofd echt altijd beschermd blijft. Als u de laskap op wilt houden, zet u deze snel in de hoogste positie. Deze ‘parkeerstand’ creëert een laag zwaartepunt, wat de druk op uw nek vermindert en u makkelijker laat bewegen dankzij het lage profiel.

Meest gebruikte veiligheidshelmen
Met de 3M Speedglas Quick Release (QR) Rail kunt u een automatisch donkerkleurende Speedglas laskap bevestigen aan verschillende veiligheidshelmen van diverse fabrikanten in de industrie. 3M biedt een volledig systeem inclusief de 3M Veiligheidshelm H-701. De H-701 is een professionele veiligheidshelm die compatibel is met de 3M Speedglas Laskappen van de QR-serie en met de geïntegreerde oog- en gehoorbescherming van 3M.

Hoogwaardige automatisch donkerkleurende filters
De 3M Speedglas 9100 QR Laskap is 100% compatibel met de 3M Speedglas 9100 Lasfilters en bieden optische prestaties voor permanent kijkcomfort: variabele kleurniveaus 5, 8 en 9-13 en lasboogdetectie voor TIG lassen met lage stroomsterkte. De eenvoudig te gebruiken 3M Speedglas 100 QR Laskap 100 kan een ideaal automatisch donkerkleurend alternatief zijn voor de gelegenheidslasser. Vijf aanpasbare kleurniveaus 8-12 voor de meeste lastoepassingen.

Download hier de volledige 3M brochure

Meer weten
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.