Make-A-Wish ontvangt door Intersafe medewerkers verzamelde bijdrage.

Gaat er een wens in vervulling?

Na de oprichting van stichting Make-A-Wish in Amerika in 1980 heeft de stichting al meer dan 415.000 wensen vervuld.
Sinds 1989 is de stichting ook actief in Nederland en vervulde met ca. 400 vrijwilligers tot op de dag van vandaag 6828 wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.
Vrijwilligster Sandra Fraanje-Bos vertelt vol passie over de stichting en de kinderwensen die zij heeft helpen in vervulling te gaan. “Het is bijvoorbeeld zo mooi om zo’n meisje weer haar kracht terug te zien krijgen, zodat ze die operatie daarna toch weer aan kan,” aldus Sandra.

De stichting werkt zonder subsidie en kinderen worden vaak vanuit ziekenhuizen aangemeld.
Nordin Tanoti, Accountmanager bij Intersafe, vertelt dat hij door een kindje van een collega bekend werd met de stichting.
Dat motiveerde hem des te meer om te zorgen om elke maand de beste resultaten te halen, want dan mag je bij Intersafe het Goede doel kiezen.
Alle medewerkers van Intersafe kunnen maandelijks een kleine bijdrage doen, die dan na een jaar aan een goed doel worden overhandigd, waarvoor de best presterende Account Manager heeft gekozen.

De CEO van Intersafe, Yves Pétin is trots op dit door de medewerkers genomen initiatief. “De verhalen van Sandra raken me”, zegt hij. “Hoe mooi is het dan als Nordin kiest dat Intersafe aan deze stichting doneert.”

Lees alles over de stichting op de website www.makeawishnederland.org