Uiterlijk 25 mei aanstaande hervat Elacin haar werkzaamheden en start met het nemen van oorafdrukken op locatie.

Elacin – aanmeten en uitleveren van otoplastieken

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 heeft Elacin alle beschermende maatregelen genomen die nodig zijn om onze werkzaamheden uit te kunnen voeren en tegelijkertijd uw veiligheid en de veiligheid van uw en onze medewerkers te kunnen waarborgen. Zij volgen hierbij de richtlijnen opgesteld conform de maatregelen vanuit het RIVM en de richtlijnen vanuit de Nederlandse Vereniging van Audiciensbedrijven (NVAB). Nadat Elacin vanaf half maart dit jaar alle afspraken voor afdrukken heeft moeten uitstellen, nemen zij vanaf deze week contact met u op als u een afspraak had staan, om deze op de kortst mogelijke termijn te plannen.

Beschermende maatregelen

Vanwege de huidige situatie rondom COVID-19 heeft Elacin alle beschermende maatregelen genomen die nodig zijn om de werkzaamheden uit te kunnen voeren met minimaal contact door een afstand van 1,5 meter te bewaren en tegelijkertijd uw veiligheid en de veiligheid van uw en onze medewerkers te kunnen waarborgen. Lees hier de richtlijnen die Elacin in acht neemt.

Belangrijke informatie voor u

Zoals u van Elacin gewend bent, worden afdrukken altijd genomen door een getrainde en gecertificeerde Elacin Service Engineer. Zij volgen hierbij de voorschriften om 1,5 meter afstand te houden en een minimum aan persoonlijk contact te hebben zo goed als mogelijk op.

Schoonenberg en Van Boxtel hoorwinkels

De winkels van Schoonenberg en Van Boxtel hoorwinkels zijn vooralsnog alleen geopend voor bezoeken op afspraak. Lees hier over de maatregelen die Schoonenberg heeft getroffen omtrent het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus. Lees hier over de maatregelen die Van Boxtel hoorwinkels heeft getroffen omtrent het voorkomen van de verspreiding van het Coronavirus.

Heeft u naar aanleiding van deze informatie nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op.