In de afgelopen jaren maken we steeds meer koppeling tussen veiligheid & gezondheid. Verantwoord leven, eten en bewegen. Als organisatie vinden we bewegen voor uw en onze medewerkers van belang. Samen met klanten sporten of genieten van sport intensiveert de partnership.

Een gezonde geest in een gezond lichaam

In juni heeft Intersafe het internationale tennistoernooi Breda Future gesponsord. Tijdens dit evenement hebben wij samen met klanten deelgenomen aan een tennis clinic van Paul Haarhuis tijdens Breda Future.
Voor een optimale samenwerking tussen leverancier en klant is communicatie de basis. Elkaar weten te vinden, de juiste vragen en de bijpassende initiatieven. Het samen sporten werkt als een outdoor training met je team. Door je kwetsbaar op te stellen, verdwijnen barrières die mogelijk communicatie verstoren. “Je staat daar in je sportkleding, je bewust van je sportieve beperking”. 
Gelukkig weet Paul Haarhuis iedereen op zijn eigen niveau op positieve wijze te stimuleren en naar een hoger niveau te brengen. Na de lunch hebben we samen genoten van de dubbel-finales. Vanaf mooie plekken zien hoe het echt moet. Breda Future is werelds beste ATP500 toernooi voor talent wat we in de komende jaren op de Grand Slam Toernooien gaan zien.

Ook het Intersafe hockey- en voetbal team hebben een goed seizoen achter de rug. Behalve sportieve successen zien we ook andere successen. Lichaamsbeweging en collega’s die elkaar onder andere omstandigheden beter leren kennen wat de teamgeest bevorderd en de onderlinge samenwerking verbeterd.

Meer weten? 
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.