Met gehoorbescherming (otoplastieken) kan veel leed worden voorkomen. Belangrijk is hierbij wel, dat de medewerker het juiste persoonlijke beschermingsmiddel (pbm) gebruikt, op de juiste manier en onder de juiste omstandigheden. Sinds jaar en dag kunt u bij Intersafe terecht voor op maat gemaakte otoplastieken.

Eén en al oor voor u: Groeneveld Elcea

Intersafe wil als toonaangevende Europese leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek, u ook op het gebied van gehoorbescherming optimaal bedienen. Alle relevante kenmerken van medewerkers voor wie een otoplastiek is aangemeten, worden bij Intersafe centraal vastgelegd, zodat de benodigde gegevens op elk moment beschikbaar zijn. Met behulp van deze centrale database kan Intersafe u helpen om aan wet- en regel-geving te voldoen, door bijvoorbeeld tijdig een signaal te geven, dat de otoplastieken vervangen zouden moeten worden.

Overname aanmeet- en planningsactiviteiten
Om de totale dienstverlening voor u nog verder te verbeteren en flexibeler te maken, heeft Intersafe haar samenwerking met zustermaatschappij Groeneveld Elcea BV versterkt. Deze samenwerking uit zich in het overdragen van de aanmeet- en planningsactiviteiten voor otoplastieken van Intersafe naar Groeneveld Elcea. Hierdoor heeft Groeneveld Elcea een grotere regionale dekking en geeft het haar de mogelijkheid nieuwe technologieën sneller te adopteren en innovaties beschikbaar te maken voor u. Uiteraard kunt u gewoon gebruik blijven maken van de servicepunten die staan vermeld op de website (www.intersafe.eu).

Over Groeneveld Elcea B.V.
Groeneveld Elcea B.V. is ruim 28 jaar producent en leverancier van op maat gemaakte gehoorbescherming op de business-to-business (B2B) en business-to-consumer (B2C) markten in Europa en daarbuiten. Groeneveld Elcea verkoopt haar producten binnen verschillende categorieën op beide markten onder de merknaam Elacin. Naast Nederland bedient Groeneveld Elcea met dochterbedrijf Elcea France en Elacin gmbh, een groot deel van de Franse en Duitse business-to-business markt. De samenwerking van deze drie bedrijven vanuit verschillende locaties stelt Groeneveld Elcea in staat vraag en aanbod optimaal op klanten, wereldwijd, af te stemmen.

Expertise Intersafe Groeneveld B.V.
De ambitie van Intersafe is dé toonaangevende Europese leverancier te zijn van een uitgebreid assortiment van producten en diensten met toegevoegde waarde gericht op het verbeteren van de veiligheid en het welzijn van de werknemers op het werk. Met het uitbesteden van (een gedeelte van) de aanmeet- en planningsactiviteiten van gehoorbescherming, kan Intersafe zich nog beter richten op het aanbieden van uw totaaloplossing op het gebied pbm’s.

Meer weten?
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.