Door het steunpunt RI&E in samenwerking met MKB Nederland en de sociale partners wordt in de week van 15 t/m 19 juni extra aandacht gevraagd voor veilig en gezond werken, met als basis de Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E).

De week van de RI&E 15 t/m 19 juni

Vanuit het thema Bewust ondernemen ‘Heb ik als ondernemer alle risico’s wel goed in beeld?’ wilt men met dit initiatief de focus leggen op een veilige en gezonde werkplek die van belang is voor de bescherming van werknemers en materieel.

Voordelen
Bovendien levert de RI&E ondernemers voordelen: bedrijven die actief zijn op het gebied van veilig en gezond werken, hebben meer tevreden medewerkers (en dus een hogere productie), een betere positie op de arbeidsmarkt en zij blijken andere processen ook vaak beter op de rit te hebben. (http://www.rie.nl/week-van-de-ri-e/over-de-week-van-de-rie/)

Hoe helpt Intersafe?
Intersafe steunt dit initiatief met een korting voor alle bedrijven die in deze week bij ons een aanvraag doen voor het uitvoeren van een (update) RI&E. Deze mag zelfs later dit jaar door ons worden uitgevoerd. De aanbieding is 10% korting op het uurtarief van onze safety & health expert! (Exclusief reiskosten en BTW tarief, geldig voor één nadere inventarisatie die voortvloeit uit de uitvoering van deze (update van) de RI&E.)

Nadere inventarisaties zijn onder andere:

  • Geluidonderzoek,
  • Blootstellingsmeting gevaarlijke stoffen,
  • Machine veiligheid.

Meer weten?
Vraag direct een offerte aan bij Cyril Litjens. C.litjens@intersafe.eu

Lees onze informatieve webpagina http://www.intersafe.eu/nl/oplossingen/risico-analyse/risico-inventarisatie of doe direct de Risico Analyse Tool!