Bata Industrials premium assortiment Helix veiligheidsschoenen met rubberen zool zijn de volgende stap in stijl. Ze brengen comfort en innovatie, met een geavanceerd dempingssysteem dat is ontwikkeld voor de moderne werknemer die elke dag, de hele dag op de been is.

De Helix range brengt schok-absorptie naar een nieuw level

HELIX veiligheidsschoenen hebben het allemaal, ze zijn lichtgewicht, ze zijn duurzaam, ze zijn stijlvol en ze geven de drager het hoogste niveau van comfort in de zwaarste werk condities. Ze beschikken over een geavanceerd dempingssysteem voor de best mogelijke schokabsorptie.

Het comfortabele voetbed zorgt voor betere dempingsprestaties. Het HELIX assortiment bereikt de best mogelijke steun en drukverdeling om en onder de voet, om de vermoeidheid en de pressie op de voeten en gewrichten te verminderen. De HELIX collectie bestaat uit vier modellen en is ontwikkeld in Australië. Daar hebben ze te maken met werkzaamheden zoals mijnbouw, een omstandigheid waar er veel van je schoenen verwacht wordt. De schoen moet je beschermen tegen losse stenen, oneffen terrein en veel vervuiling, iets waar de extra hoge HELIX met comfortabele zool met vlag en wimpel voor slaagt.

Onze Noord-Europese omstandigheden zijn misschien niet zo ruig als de Australische, toch is dat stukje extra bescherming erg wenselijk in bepaalde omstandigheden. Denk eens aan de offshore industrie, petrochemie of bouw, zware omstandigheden waar een extra hoge schoen geen overbodige luxe is. Ook in de beveiliging, zouden deze schoenen niet misstaan. Ze zijn namelijk ook metaalvrij. En ondanks dat ze extra hoog zijn, krijg je ze wel makkelijk aan en uit. Er is een model uitgevoerd met veters en rits en een model met de befaamde BOA® sluiting. Beide modellen zijn zowel in zwart uiterst duurzaam volnerfleder, als in de Aussie ‘wheat’ kleur, uitgevoerd in nubuck leer.

Dit zijn slechts enkele voordelen van de modellen die beschikbaar zijn in het nieuwe Helix-assortiment. Het HELIX assortiment biedt de hoogste standaard van comfort in de zwaarste  werkomstandigheden.


Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.bataindustrials.nl/veiligheidsschoenen/helix/

Meer weten?


Artikelnummers:

183910-XW – Longreach Black Boa
183911-XW – Longreach Black Zip