Het Intersafe Group Executive Team, onder leiding van CEO Yves Pétin, verbreedt voortdurend haar kennis en ervaring op het gebied van veiligheid. In het algemeen, maar ook bij haar klanten. Dit was ENSOSP, de Franse school voor 25.000 professionele en vrijwillige brandweerlieden in Frankrijk, Vitrolles, een goede gelegenheid het Intersafe Executive Team uit te nodigen om hun centrum te bezoeken en hen de brandweertraining ‘in het echt’ te laten ervaren.

De Franse ENSOSP heet het Executive Team van Intersafe welkom

Het kantoor van Intersafe in Vitrolles levert essentiële apparatuur aan dit unieke nationale trainingscentrum voor professionele brandweerofficieren. Het opleidingsinstituut valt binnen hoge-risico-organisaties en krijgt speciale aandacht van Intersafe deskundigen, om te helpen ervoor te zorgen dat alle apparatuur veilig en op tijd klaar is.

Commandant Bartolotti legt het team alle details van het zeer speciale training centrum uit. Zo demonstreert de ENSOSP hoe ze voortdurend hun best practices gebruiken en ontwikkelen.

Intersafe’s Executive Team bezocht ook de Groep’s gasdetectie- en ademhalingscompetentiecentrum, tevens gevestigd in Vitrolles. ‘Een wereld van kennis en expertise’ bevestigt Yves Pétin, CEO van Intersafe. Wij voorzien toegewijd onze klanten van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun werknemers te verbeteren op het werk. De ENSOSP is een mooi voorbeeld van wat we voor onze klanten kunnen doen.”