Intersafe en HaVeP genomineerd voor kledinglijn ANWB wegenwachten.

De genomineerden voor de Corporate Fashion Award 2016 zijn bekend. Van de 41 ingezonden collecties bedrijfskleding zijn in zes categorieën 18 genomineerden geselecteerd. De genomineerde bedrijven zullen hun collectie tijdens een spectaculaire dinershow op 5 april 2016 in Rotterdam Ahoy op de catwalk showen.


Corporate Fashion Award 2016

Intersafe en HaVeP genomineerd voor kledinglijn ANWB wegenwachten.

In de categorie Work Wear is Intersafe samen met HaVeP genomineerd voor de nieuwe kledinglijn van de ANWB wegenwachten. Op 5 april 2016 zullen de awards worden uitgereikt tijdens een spectaculaire dinershow in Rotterdam Ahoy. Op de catwalk zullen de genomineerde
collecties geshowd worden en zal een vakkundige jury de winnaars selecteren. De show wordt gepresenteerd door Sylvana Simons. 

De jury bestaat uit:

  • Jolande Sap, ambassadeur verduurzaming kledingsector
  • Bart Maussen, Co-Owner Amsterdam Fashion Week/Dutch PR Group
  • Paul Schulten, Couturier Haute Couture
  • Eli Barenholz, GrassGreener Europe, grondlegger van de Corporate Fashion Award.

Om de dinershow en uitreiking bij te wonen kunnen gasten zich aanmelden op www.corporatefashionaward.nl

Safety & Health @Work 2016

De dinershow wordt gehouden tijdens de Safety&Health@Work beurs, die op 5 en 6 april in Rotterdam Ahoy zal plaatsvinden. Safety&Health@Work is het tweejaarlijkse onafhankelijke platform voor oplossingen op het gebied van werkveiligheid en –welzijn. Exposerende bedrijven tonen de nieuwste producten en diensten ter bevordering van veilige werkomstandigheden en fysiek en mentaal welbevinden. Het inhoudelijk programma staat in het teken van ‘best practice’, zodat opgedane kennis en ervaring kan worden uitgewisseld.

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.