Met “Choose to reuse!” is Moldex een campagne gestart om hergebruik van stofmaskers aan te moedigen en een mogelijkheid te bieden afval en kosten te reduceren. Tegelijkertijd introduceert Moldex een nieuw FFP-masker dat naadloos aansluit bij dit initiatief.

Choose to reuse!

Herbruikbaar stofmasker AIR Seal FFP3 R D

De voordelen zijn helder: hergebruik een stofmasker en verminder zo afval én kosten. Door toepassing van het AirWave® filterdoek, wordt het filteroppervlak van het FFP-masker meer dan verdubbeld. Dit resulteert in een duidelijke verlaging van de ademweerstand en een verhoging van de filtercapaciteit, waardoor het masker meerdere dagen te gebruiken is. Het masker heeft een zachte foam maskerrand. Het materiaal is huidvriendelijk, zorgt voor een zeer goede afdichting en is te reinigen.

Bij de voorgevormde Moldex stofmaskers is het keer op keer vastklemmen van een neusbeugel niet nodig. Verder heeft het masker een doorlopende draagband en is eenvoudig om de nek te dragen bij onderbrekingen. De Air Seal maskers worden geleverd in een multi-verpakking om de hoeveelheid plastic afval te beperken. Als de werkzaamheden het vereisen, is er ook een individueel verpakte versie. Moldex maakt het makkelijk voor de gebruiker om het Air Seal stofmasker te hergebruiken met de Moldex FFPak opberghoes en de Moldex desinfecterende reinigingsdoekjes.

Herbruikbaar stofmasker AIR Seal FFP3 R D


Meer informatie?

Contactpersoon: Uw Customer Service medewerker Nederland: T +31 (0)78 618 14 00 of E info@intersafe.eu België: T +32 (0)15 423 320 of E info-b@intersafe.eu Of neem contact op met ons via het contactformulier.

Meer informatie?