Eerste hulp is altijd dicht bij de hand met de Pleisterdispenser PLUS. Alles wat u nodig hebt voor kleinere wonden.

De stations, koffers en dispensers van Cederroth zijn opvallend dankzij de fel groene kleur met het witte kruis. De inhoud van alle omhulsels blijft schoon dankzij de stofkap en is zeer overzichtelijk. Mist er een specifiek product, dit valt direct op door de vrijgekomen ruimte en de zichtbaar gekomen afbeelding van dit specifieke product. De vrijgekomen ruimtes vul je eenvoudig aan met de beschikbare navullingen.

Pleister dispenser PLUS

De nieuwste pleister dispenser PLUS is voorzien van ruim voldoende pleisters en soft foam bandages. De dispenser bevat verschillende pleisterformaten voor een verscheidenheid aan wonden. De inhoud is perfect voor kleinere, minder ernstige snijwonden en letsels. Als u een pleister uit de dispenser trekt, wordt de beschermlaag van een zijde direct verwijderd, waardoor de pleister klaar is voor gebruik en je de pleister met slechts een hand kunt aanbrengen.

De pleister dispenser PLUS is zeer gemakkelijke te monteren aan de wand, en daardoor altijd beschikbaar op dezelfde plek. De pleisternavullingen zijn vergrendeld in de dispenser om ervoor te zorgen dat deze niet onnodig verdwijnen. Lege navullingen kunnen gemakkelijk met een speciale sleutel worden verwijderd.

Cederroth Soft Foam Bandage

De nieuwste pleister dispenser PLUS bevat de innovatieve Cederroth Soft Foam Bandage. De Soft Foam bandage is een aanvulling op een traditionele pleister, wanneer u een flexibele, snelle en beschermende oplossing nodig hebt die op zijn plaats blijft wanneer je met je handen werkt. Breng deze aan door de bandage rond de wond te wikkelen en bijeen te drukken, snel en effectief! Nu verkrijgbaar in blauw, beige en zwart.

Meer informatie?

Benieuwd of een Cederroth pleisterdispenser PLUS een aanvulling kan zijn op jullie eerste hulp uitrusting en geschikt is voor jullie werkomgeving? Neem dan contact op met jouw Intersafe contactpersoon: +31 (0)78 618 14 00 of info@intersafe.eu