De zomervakantie ligt inmiddels achter ons en daarmee zijn de voorbereidingen weer gestart voor het National Safety at Work Event 2015.

Na 6 succesvolle Intersafe Manifestaties heeft Intersafe in 2013 ook een podium geboden aan andere hoofdrolspelers. Tijdens het National Safety at Work Event (NSWE) in 2013 is er samenwerking geweest met andere belangrijke spelers op het gebied van veilig en gezond werken. Dit partnership biedt het platform voor alle facetten en invalshoeken; Het National Safety at Work Platform! Hierbij staat de veiligheid & gezondheid van mensen centraal.

Call for papers NSWE 2015

Na een erg succesvolle eerste editie kijken we nu uit naar een volgende editie op 16 april 2015. Ook dit National Safety at Work Event (NSWE) zal opgebouwd zijn uit elementen die hun waarde in de eerdere edities hebben bewezen:

  • Een congres met top-sprekers op het gebied van inkoop en veilig werken.
  • Een leveranciersmarkt waar fabrikanten innovatieve producten en diensten presenteren.
  • Netwerkbijeenkomsten om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en over aansprekende thema’s te discussiëren.

Uit de evaluatie van de vorige editie kwam naar voren dat u meer interactie wil. Daarom gaan wij kleinere interactieve meetings organiseren onder leiding van gesprekleiders. Sessies waarin u vraagstukken voor kunt leggen aan collega’s uit de branche. Het nieuwe delen is vermenigvuldigen.

Om het programma naar het volgende niveau te tillen, zijn we op zoek naar aansprekende thema’s en sprekers. Onderwerpen en mensen waarvoor u een dag vrij wilt maken. Dit is het moment waarop u zelf kunt mee bepalen of het event gaat voldoen aan uw verwachtingen.

Vul het formulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn!