Gemakkelijke gasidentificatie met labels met kleurencode en LCD-aanduiding: H2S, CO, O2, SO2
Geen kalibratie – Tot drie jaar onderhoudsvrij. Schakel de detector in en hij doet z’n werk. U hoeft niet te kalibreren, geen sensor te vervangen of batterij op te laden of te vervangen. Dat betekent grote betrouwbaarheid en geen uitvaltijd.

BW Clip: onderhoudsvrije enkelgasdetector

Huidige dockingstations
Compatibel met huidige dockingstations. Voor geautomatiseerde functietesten en vlootbeheer is de BW Clip compatibel met het MicroDock II-dockingstation en Fleet Manager II-software.

Gebruiksvriendelijk
De BW Clip is met één druk op de knop te bedienen, compact, licht en gebruiksvriendelijk, maar ook sterk genoeg onder gevaarlijke omstandigheden en bij extreme temperaturen. En als er een alarm klinkt, kunt u dit zelfs in rumoerige omgevingen niet missen, dankzij het duidelijk knipperende licht en de hoorbare en trillende alarmen.

Geen zelftest
Automatische zelftest voor meer veiligheid. Met de BW Clip hoeft er geen handmatige zelftest te worden uitgevoerd om de batterij van de detector, de sensor en de elektronica te controleren. In plaats daarvan wordt er dagelijks automatisch een zelftest
uitgevoerd. Als er een storing in een essentiële functie wordt gevonden, wordt de detector uitgeschakeld om u te beschermen tegen onveilig gebruik.

Verleng levensduur met 1 jaar!
Als u de BW Clip met een levensduur van twee jaar voor H2S of CO gebruikt, kunt u de detector in de slaapstand zetten als u deze een week of langer niet gebruikt. Hiermee kunt u de levensduur met dezelfde periode verlengen tot maximaal één jaar. Heeft u een voorraad BW Clip-detectoren voor een turnaround in de fabriek? Zitten er een paar maanden tussen projecten? Zijn er medewerkers met vakantie? Zet iedere BW Clip in de slaapstand om energie te besparen en u kunt de levensduur van 24 maanden van de detector verspreiden over drie jaar in plaats van over de standaard twee jaar. Om de BW Clip in de slaapstand te zetten, kunt u de IntelliDoX gebruiken. U kunt ook de BW Clip in slaapstandmodus zetten en hem in de slaapstandhoes doen. Er komt geen computer of ingewikkeld proces aan te pas.

IntelliDoX instrumentcontrolesysteem
IntelliDoX combineert slimme dockingmodules met deFleet Manager II-software en biedt automatische tests en houdt records bij voor de BW Clip. Plaats de BW Clip gewoon in de dockingmodule en de gasdetector en -sensoren worden automatisch getest. Gebruik daarna
een USB-stick of ethernet om functietesten, gasblootstellingen en meer naar uw computer over te zetten, waar u vervolgens de software kunt gebruiken om de gegevens te analyseren, naleving te controleren en de detectoren te configureren.

Meer weten?
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.