Contractor-line® 4.0 en maintenance-line® van Intersafe. Veilig, stijlvol én uiterst comfortabel. De beschermkleding die Intersafe  onder de eigen merken Contractor-line® en Maintenance-line® uitbrengt, heeft het allemaal.

Beschermkleding waarin monteurs graag gezien willen worden

De Contractor-line® is een oude bekende. Deze lijn voor onderhoudsmonteurs werd in 2006 geïntroduceerd en beleefde sindsdien diverse updates. Contractor-line® 4.0 is na een complete modificatie weer helemaal klaar voor de toekomst. De lijn bestaat uit overalls, werkbroeken en werkjacks. Het design is compleet vernieuwd en komt daarmee tegemoet aan de wens van de hedendaagse monteur. Kleding die je de hele werkdag moet dragen, moet er natuurlijk wél goed uitzien. En lekker zitten, natuurlijk. Aan die twee aspecten is bijzonder veel aandacht besteed.

Normeringen

De Maintenance-line® is geheel nieuw in het Intersafe assortiment. Het moderne design is gelijk aan dat van de Contractor-line® maar de stof is beduidend lichter. Daarmee gaat een langgekoesterde wens van onderhoudsmonteurs in de utiliteitsbouw in vervulling. Bij onderhoudswerk in een ziekenhuis of kantoor is het nu eenmaal minder koud en tochtig dan in een fabriek of op de plant van een raffinaderij. De stof is weliswaar 15% lichter, maar op het gebied van bescherming en veiligheid zijn geen concessies gedaan. Zowel de Contractor-line® als de Maintenance-line® voldoen aan tal van strenge normeringen en zijn vlamvertragend, anti-statisch, lasbestendig, spat chemicaliën resistent en vlamboogbestendig. Beide collecties zijn op bestelling leverbaar in een Food uitvoering.

Twee jaar voorbereiding

Voor het ontwerp en de productie van beide kledinglijnen tekende Van Moer, bekend van Dickies workwear. De stof voor beide lijnen is TenCate Tecapro®. Aan de revival van de Contractor-line® en de lancering van de Maintenance-line® ging twee jaar voorbereiding vooraf. Talloze was- en draagtesten en gesprekken met gebruikers en veiligheidskundigen resulteerden in beschermkleding waarin monteurs zich veilig voelen én waarin ze graag gezien willen worden.

Voordelen top 10

Wie bij Intersafe Contractor-line® of Maintenance-line® beschermkleding afneemt, kan rekenen op deze 10 zekerheden:

  1. Voldoet aan geldende wet- en regelgeving
  2. Borging van veiligheidsbeleid binnen uw organisatie
  3. Registratie en verstrekking op persoonsniveau (mijnPBMpakket)
  4. Uit voorraad leverbaar
  5. Snelle beschikbaarheid
  6. Duurzame kwaliteit
  7. Hoge acceptatiegraad bij de medewerkers
  8. Concurrerende prijs/kwaliteitverhouding
  9. Volledig inzicht in directe en indirecte kostenstructuur (mijnPBMpakket)
  10. Uniforme uitstraling, ook bij samenwerkingsprojecten en joint-ventures