Lawaaidoofheid is beroepsziekte nr.1. Alles moet in het werk worden gesteld om het ontstaan van lawaaidoofheid te voorkomen. Het 3M gehoorbeschermingsprogramma helpt u in 4 stappen bij het implementeren van een goed en gezond gehoorbehoudsbeleid. Dit is de aanpak die 3M hanteert. Het begint met het inventariseren van de risico’s. Na inventarisatie is het de beurt aan evaluatie, oftewel de lawaairichtlijn. Vervolgens wordt de juiste gehoorbescherming geselecteerd en als laatste wordt training gegeven hoe het persoonlijke beschermingsmiddel het beste gedragen kan worden.
Ben ik voldoende beschermd?

Kortom, met het stappenplan van 3M werkt u in 4 stappen toe naar efficiënte en effectieve gehoorbescherming voor u en uw medewerkers. Daar heeft u toch zeker ook oren naar?
Vanuit Intersafe kunnen we de inventarisatie doen op basis van de norm NEN EN ISO 9612:2009. Deze metingen kan door onze Consultancy afdeling worden uitgevoerd en zijn essentieel voor de keuze van gehoorbescherming.

3M™ Peltor™ X4 gehoorkap
Goede gehoorbescherming is essentieel. De 3M™ Peltor™ X4 gehoorkap biedt u optimale bescherming en maximaal comfort. De 3M™ Peltor™ X4 gehoorkap met hoofdband is bedoeld voor gebruik bij hoge geluidsniveaus voor veel industriële toepassingen, met een demping van 33(dB), in een modern, aantrekkelijk ontwerp.

Klik hier voor meer informatie over de producten. Of neem direct contact met ons op.