De ProTac III™ headset kan gebruikt worden voor werk in een diverse reeks van verticale marktsegmenten. Waar men zich dan ook bewust moet zijn van hun omgeving.
The headset biedt bescherming tegen schadelijk geluid terwijl je nog steeds het omgevingsgeluid hoort op een gecontroleerd niveau.
Het vergroot je vermogen zowel om te communiceren met naburige collega’s, als om waarschuwingssignalen, naderende voertuigen en andere geluiden in machines en processen te kunnen horen.

Belangrijke signalen kunnen horen is een vereiste bij gevaarlijke werkomgevingen. Met de 3M™ PELTOR™ ProTac™ III Headset, voorzien van niveauafhankelijke werking, kunt u zich volledig richten op uw werkzaamheden en communiceren met collega’s in lawaaierige omgevingen zonder hiervoor de gehoorbescherming af te hoeven nemen. Stereo feedback zorgt ervoor dat u optimaal hoort en beter kunt bepalen uit welke richting alarmen, alarmkreten en achteruitrijdende voertuigen komen.

Wilt u nagaan of deze oplossing van toepassing is in uw bedrijfsomgeving? Download hier de de productleaflet of neem contact met ons op voor meer informatie.