De ATG handschoen AD-APT houdt warme handen koel en maakt zweterige handen droog. Uit onderzoek van ATG heeft 97 procent van de handschoenendragers aangegeven dat comfort hun prioriteit nummer één is bij het kiezen van handschoenen. Hierbij is de belangrijkste uitdaging bezwete handen.

ATG handschoen AD-APT

Gemiddeld bevat onze huid 155 zweetklieren per vierkante centimeter. Maar onze handen hebben 83 procent meer zweetklieren per vierkante centimeter dan de rest van ons lichaam. De achterkant van onze handen bevat 200 zweetklieren per vierkante centimeter. Terwijl de palmen onze handen 370 zweetklieren per vierkante centimeter bevatten. Logisch dus, dat bezwete handen een eeuwenoud probleem zijn. ATG heeft daarom de Maxiflex handschoen type, het paradepaard binnen de range, opgewaardeerd met deze nieuwe technologie. (Bron:www.menselijk-lichaam.com)

3 elementen

De ATG handschoen AD-APT houdt handen koel via 3 elementen.

1. Reguleren

Microcapsules zitten geïntegreerd in de liner van de handschoen. Deze worden geactiveerd wanneer de huidtemperatuur stijgt. Ze geven een natuurlijke anti-transpirant vrij dat transpiratie reguleert.

2. Ventileren

De AirTech® technologie in de constructie van de MaxiFlex® coating zorgt voor een netwerk van gestructureerde tunnels in de coating. Hierdoor wordt een optimale kwaliteit van de lucht en de temperatuur binnen de handschoen gegarandeerd.

3. Circuleren

Door de bewegingen die je handen maken als je werkt, dwing je lucht zich te verplaatsen uit de nauwsluitende MaxiFlex® handschoen door de gepatenteerde gestructureerde tunnels binnen de Airtech® coating. Dit noemt ATG 360° ademend vermogen van de handschoen.

Productspecificaties

Norm: EN388:4131
Kleur: grijs/zwart
Maten: 6 t/m 12
Artikelnummer: 169334-maat

Meer weten?

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.