Hoe multifunctionele handschoenen werknemers beschermen, de productiviteit verhogen en kosten besparen.

Ansell HyFlex 11-840

Maak kennis met de kameleon onder de handschoenen, de HyFlex 11-840, inzetbaar onder vele omstandigheden. En nu ook food approved!

Zoals de naam al zegt, is de wetgeving voor veiligheid en gezondheid op het werk bedoeld om werkomstandigheden te creëren waarin werknemers veilig hun werk kunnen doen zonder risico op letsel door ongevallen. Veel organisaties zijn prima in staat ongevallen met ernstig letsel tot gevolg te voorkomen of te minimaliseren. Ze slagen er echter niet in om passende bescherming te bieden tegen de meest voorkomende vormen van letsels.

In elke sector lopen werknemers elke dag weer risico op letsel, vooral bij het uitvoeren van onschuldige taken. Activiteiten als verzenden en ontvangen, stansen, materiaalverwerking, magazijnwerkzaamheden, logistiek, rijden, het inspecteren, verpakken of ontvangen van grondstoffen vormen allemaal een gevaar voor werknemers, zoals blijkt uit de meest gerapporteerde vormen van letsel op de werkplek, waaronder kleine snij-, schaaf- en brandwonden en verrekkingen.

Het dragen van bijvoorbeeld de multifunctionele Ansell HyFlex 11-840 handschoen kan onder vele omstandigheden oppervlakkig letsel beperken of zelfs voorkomen.