3M heeft de Versaflo TR-300 doorontwikkeld naar de TR-600. Een motorunit met robuuste constructie en twee lithium batterijen waardoor de gebruiksduur van het persoonlijke beschermingsmiddel verlengd is tot een volledige acht uur durende werkdag. Met de Versaflo TR-600 bent u mobiel, bovendien is hij eenvoudig in te stellen.

3M TR-600: 8 uur lang frisse lucht

De geheel nieuwe, lichtgewicht 3M Versaflo TR-600 motorunit is een ademhalingssysteem voor omgevingen met deeltjes. Met zijn compacte ontwerp voldoet de Versaflo TR-600 qua ademhalingsbescherming voor veel gebruikers aan de specifieke veiligheidseisen. De unit is beduidend lichter en dunner dan de bestaande motorunits van 3M aan een riem. Omdat hij zo smal is, kan hij goed gebruikt worden in krappe ruimtes.

Krachtige lithium batterijen
De 3M Versaflo TR-600 is uitgerust met twee krachtige lithium batterijen. TR-600-gebruikers genieten van langere looptijd, minder oplaadtijd en, uiteindelijk, verminderde downtime. Bovendien is de TR-600 uitgevoerd met een gebruiksvriendelijke interface waardoor de batterijstatus eenvoudig is af te lezen.

  • LED-statuslampjes voor de batterij op zowel de batterij als de turbo;
  • Vibrerende, hoorbare en visuele alarmen bij lage batterijspanning;
  • Batterij alarm ongeveer 15 minuten voordat de automatische low-power shutdown ingezet wordt.

Veelzijdigheid
De TR-600 is ontworpen om gecombineerd te worden met verschillende hoofdkappen, ademslangen, batterijen, filters, cartridges, etc.. Hierdoor kunt u zelf verschillende elementen combineren tot een persoonlijk beschermingsmiddel dat voldoet aan uw specifieke veiligheidseisen.

Meer weten?
Vraag nu direct uw testaanvraag aan!

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker.