Vind de juiste valbeveiliging met de Fall Protection Configurator app van 3M™​.

3M™ Fall Protection App

De nieuwe Fall Protection Configurator app maakt het mogelijk, om op uw smartphone middels Augmented Reality (AR), de gekozen valbeveiliging oplossing direct op de eigen werkomgeving toe te passen.

De intuïtieve en gratis app is een waardevol hulpmiddel, om sneller en eenvoudiger een geschikte oplossing te vinden voor de betreffende val- of smalle ruimtesituatie.

Met een paar vingerbewegingen wordt de gewenste norm geselecteerd, waarna de app een bijpassende productselectie presenteert. De gebruiker kan vervolgens in de virtuele productbibliotheek verdere selecties maken en de gewenste oplossing meteen als een live-beeld met de smartphonecamera in de werkomgeving plaatsen. Talrijke andere functies zorgen voor een hoog gebruiksgemak. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het product in de AR weergave te verschuiven, te roteren en individuele afmetingen en afgebakende werkgebieden aan te geven. Afhankelijk van het product kunnen hoogte en breedte direct in de weergave worden aangepast om te kijken hoe het op de betreffende situatie aansluit.

Configuratie per e-mail doorgeven 

Zodra de configuratie is voltooid, kan de productselectie, inclusief de individuele AR foto’s van de app, eenvoudig per e-mail worden verzonden. De Fall Protection Configurator ondersteunt de selectie van producten voor besloten ruimtes en FlexiGuard-systemen en accessoires, zoals lieren en valbeveiligingsapparatuur. FlexiGuard systemen worden daar gebruikt waar geen andere opties voor hoofdbescherming beschikbaar is. Het is een individuele oplossing wanneer specifieke en moeilijke werkomgevingen dit verlangen.

De interactieve configurator is reeds beschikbaar voor iOS in de Apple App Store. De versie voor Android volgt de komende weken in de Google Store. Momenteel is de app beschikbaar in het Engels. Andere talen volgen.

3M qr-code

De app is verkrijgbaar in de Apple App Store: https://apps.apple.com/us/app/fall-protection-configurator/id1437823099

De video van de 3M Fall Protection Configorator is te vinden op:https://www.youtube.com/watch?v=GRPHMkAX7t8&feature=youtu.be