Ruim 25.000 bezoekers trokken op zaterdag 5 oktober naar één of meer van de 38 organisaties uit de chemische sector die een kijkje achter de schermen organiseerden. De deelnemende organisaties en de organisator van de Dag van de Chemie, de VNCI, zijn erg tevreden met deze geslaagde editie van deze dag.

25.000 bezoekers Dag van de Chemie

De bezoekers zagen met eigen ogen hoe bijvoorbeeld het remvermogen van banden verhoogd wordt of hoe glossy magazines zo glossy gemaakt worden. Daarnaast werd duidelijk dat de chemie een interessante werkomgeving is met een grote diversiteit aan leuke banen. Vanzelfsprekend was er ook de nodige aandacht voor de inspanningen van de chemiebedrijven om hun fabrieken zo goed en veilig mogelijk te laten opereren.

In het achtuurjournaal van de NOS op 5 oktober werd uitgebreid stil gestaan bij het thema veilig werken. Genoemd werd dat chemie bedrijven last hebben van een slechte reputatie. In het fragment werd gemeld dat bijna een kwart van de bedrijven vorig jaar niet slaagden voor de veiligheidstesten. De dag van de Chemie werd dan ook gebruikt om te laten zien dat ze hun best doen om zo veilig mogelijk te werken.

Intersafe stelt zich als doel haar klanten te voorzien van oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren op het werk.

Intersafe adviseert graag in vraagstukken over veilig werken. Wij willen onze klanten voorzien van onze oplossingen en expertise om voortdurend de veiligheid en het welzijn van hun medewerkers te verbeteren op het werk.

Contact
Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met uw Customer Service medewerker, T +31 (0)78 618 14 00 of E info@intersafe-groeneveld.nl.