Ontdek Teaming Up for Safety, het allereerste virtuele evenement van DuPont voor iedereen die werkzaam is op het gebied van veiligheid en persoonlijke bescherming.

Op dinsdag 18 mei en woensdag 19 mei vindt het online event van onze partner DuPont plaats: ‘Teaming up for Safety’. Gedurende 2 dagen brengt DuPont toonaangevende sprekers op het gebied van veiligheid en persoonlijke bescherming bij elkaar. Zij delen de nieuwste informatie uit de sector en je krijgt de kans om rechtstreeks met hen in contact te staan in dit speciale online evenement.

U kunt zich inschrijven voor het 2-daagse online event, of een webinar onderdeel naar keuze in uw agenda zetten. Bekijk het programma en stel bij uw inschrijving uw persoonlijk programma samen.

Gratis of met korting?

Intersafe en DuPont zijn partners en daarom kunt u als klant van Intersafe aan dit event deelnemen tegen een sterk gereduceerd tarief van 25 euro in plaats van de reguliere 75 euro.
Wilt u gratis deelnemen? Neem dan contact op met uw Intersafe Account Manager of met onze Customer Service via info@intersafe.eu.

SKO punten

REGISTREER JE NU VOOR DIT EVENT !

Er staan meer dan 30 sessies op het programma, gebracht door industrieleiders, keynote sprekers, verenigingen en veiligheidsexperts, in de vorm van:

• Demo’s
• Paneldiscussies
• Presentaties
• Onderzoeken
• Testimonials

Het doel van dit evenement is om eindgebruikers en veiligheidsprofessionals samen te brengen om zowel actuele als toekomstige ideeën en uitdagingen op het vlak van persoonlijke bescherming te delen, omdat we weten dat dit een reis is die we samen moeten maken.

Meer informatie?

Daarnaast kunt u te allen tijde contact opnemen met uw Customer Service medewerker via T +31 (0)78 618 14 00 of E info@intersafe.eu of neem contact op met ons via het contactformulier.