NSWE2020

De 10e editie van het National Safety at Work Event (NSWE) wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum. Gezien de huidige situatie rondom het coronavirus en de onlangs gepresenteerde aangescherpte

Ciska van der Garde, Marketing manager: “Tot voor kort zag het er naar uit dat het NSWE door kon gaan in een aangepaste vorm in verband met de maatregelen rondom het coronavirus. Exposanten en bezoekers spraken vertrouwen uit en bevestigden de toegevoegde waarde van een zakelijke live event.”

De ontwikkelingen van de afgelopen weken, met de door de overheid opgelegde beperkingen en het veranderende sentiment, hebben ertoe geleid dat we moeten concluderen dat er op dit moment onvoldoende basis is om een kwalitatief volwaardig NSWE te organiseren. Daarom hebben we besloten het NSWE te verzetten en  opnieuw om de tafel te gaan met de locatie om te bekijken wanneer we wel de 10e editie van het NSWE kunnen organiseren. 

“In goede afstemming met de locatie en in samenwerking met lokale overheidsinstanties en de veiligheidsregio zijn we ervan overtuigd dat wij een veilig en verantwoord evenement kunnen organiseren volgens het protocol voor zakelijke evenementen. Als organisator en marktleider op het gebied van veilig werken en persoonlijke beschermingsmiddelen is het onze primaire taak om te luisteren naar de wensen van alle betrokkenen en hun veiligheid voorop te stellen. Daarom hebben wij besloten het NSWE te verzetten naar een later te communiceren datum. Dat is de enige juiste beslissing op dit moment”, aldus van der Garde.

Over NSWE
Het, voor deelnemers kosteloze, evenement waar de veiligheid & gezondheid van mensen centraal staat! Het NSWE wordt georganiseerd door Intersafe, de totaalspecialist in persoonlijke beschermingsmiddelen, keuring en onderhoud, voor de veiligheid en gezondheid van alle medewerkers op iedere werkplek. Ons doel is concrete oplossingen mee te geven die iedereen helpen, samen een stap te zetten waarbij je het verschil maakt, veilig en duurzaam. 
Kijk voor meer informatie: www.nswe.nl

Blijf op de hoogte NSWE, meld je aan voor de nieuwsbrief.