Veilig kunnen werken heeft niet alleen te maken met een veilig omgeving, maar ook met veilig materiaal. Het is daarom dan ook met trots dat ATLAS – The shoe company, haar nieuwst S3 veiligheidsschoen presenteert. Een schoen die ervoor zorgt dat uw medewerkers veilig ter plaatse kunnen werken. Risico’s zijn nu eenmaal niet altijd 100% uit te sluiten en het juiste materiaal zorgt voor bescherming van uw medewerkers.

Hieronder leest u meeer over de nieuwste ATLAS SL 535 XP | S3. U leest over wat de schoen bijzonder maakt en hoe de schoen ervoor zorgt dat uw medewerkers veilig hun werk kunnen doen.

Wat maakt de Atlas SL 535 XP | S3 de beste schoen voor de bouw?

Deze nieuwe werkschoenen van atlas zijn de ideale bouwschoenen met alle comfort en kwalitatieve materialen die u gewend bent van Atlas schoenen. Maat wat deze schoen écht de beste maakt in de bouw zijn de volgende punten:

  • Meer demping
  • Meer stabiliteit
  • MPU neus, beschermt tegen schuren en verlengt de levensduur
  • Zachte voetbedding zorgt voor ontlasting van de rug
  • Veiligheidsreflectoren voor betere zichtbaardheid

Zoals je kunt zien is alles in het werk gesteld om van deze schoen de meest veilige en de meest comfortabele bouwschoen te maken. Hieronder gaan we iets dieper in op waar deze schoen uit bestaat en wat dit voor voordelen heeft voor u in de bouw.

Meer informatie over de Atlas SL535 XP?

Klik hier om contact op te nemen

Besparen op uw PBM?

MPU overneus

Deze MPU overneus is ontwikkeld om het leer optimale bescherming te bieden tegen het schuren in het gebied van de neus van de schoen. Deze overneus beschermt het bovenleer van de schoen tegen voortijdige slijtage. Hierdoor wordt de levensduur van de schoen beduidend langer.

MPU Innoflex system

Het MPU Innoflex systeem is ontwikkeld voor optimale dempingcondities, grip en houvast. Zo heeft uw medewerker optimale grip op de ondergrond en wordt de kans op een bedrijfsongeval verminderd.

Metaalvrije penetratieweerstand

Deze XP-tussenzool is volledig metaalvrij en extreem light gemaakt waardoor deze een flexibele meteriaalstructuur heeft. Dit heeft tot uiteindelijk tot gevolg dat de torsie van de buitenzool wordt geoptimaliseerd.

3D-dempingssysteem zacht

Dit 3D-dempingssysteem zorgt ervoor dat uw medewerkers vermoeidheidsvrij kunnen lopen op een druk ontlastende inlegzool, met een dempende comfort-tussenzool. Met dit dynamische loopzoolsysteem merkt iedere medewerker al gauw het verschil.

Waterproof

Eem belangrijk onderdeel van deze schoen is dat het de gehele dag uitdagingen moet doorstaan. Deze schoen bevat bovenmateriaal gemaakt van hoogwaardg rundleer wat er voor zorgt dat de schoen waterproof is, over duurzaamheid en vormvastheid beschikt en tegelijkertijd ook flexibel is.

aktiv-X functionele voering

Deze vochtregulerende voering zorgt ervoor dat de schoenen weer snel drogen, huidvriendelijk en wrijvingsbestendig zijn met een hoge ademende activiteit.

Gezond werken

Niet alleen veilig werken (door middel van de juiste PBM) is belangrijk, gezond werken is zeker net zo belangrijk. Door de ergonomisch gevormde schaft en de extra hoge vetersluiting van deze schoen, biedt de schoen de best mogelijke grip en wordt de enkel optimaal ondersteund en gestabiliseerd. Uw medewerkers werken met deze schoenen dus zowel veilig als gezond.

Zachte bedding van de inlegzool

dient voor een aangename voetbedding en een natuurlijke ontlasting van de rug.

2-Zone vetersluiting

De 4 Triangel ogen onderaan de scheenbeenspieren stellen de dragen in staat om de intensiteit van de veters individueel aan te passen. 2 dieptrekhaken op de schoenkraag stabiliseren en ondersteunen het enkelgewricht.

Meer informatie over de Atlas SL535 XP?

Klik hier om contact op te nemen

Besparen op uw PBM?