Structuur, overzicht, veiligheid & besparen

Maak gebruik van onze bespaarcalculator en zie in één oogopslag wat je mogelijk kunt besparen op de PBM kosten. Daarnaast helpen wij je inzicht te krijgen en structuur te creëren in het PBM-beleid. Hierbij houden we rekening met de voorkeuren van de medewerkers. Dit alles leidt er toe dat overzicht, veiligheid, comfort & tijd en geld besparen perfect in elkaar overlopen.

Waarom de bespaarcalculator

Zoals gezegd is overzicht en structuur creëren lastig. Door bijvoorbeeld wildgroei en verouderde RI&E’s zijn de persoonlijke beschermingsmiddelen niet altijd up-to-date en komt de veiligheid van de medewerkers in het geding. Naast een issue met de veiligheid, zorgt dit ook voor een tal niet gebruikte en/of te veel aangekochte PBM. Door hier structuur in aan te brengen is het dus vaak mogelijk om flink te besparen.

Wat levert het u op?

1) Verbeterde veiligheid, grip & overzicht
Naast het feit dat je geld bespaard op PBM, krijg je ook overzicht in welke PBM precies nodig zijn voor werknemers en worden deze centraal beheerd in onze Employee Safety Manager (ESM).

2) Besparing op de kosten
Door inzicht en structuur te creëren, kunnen PBM-pakketten efficiënter worden ingezet waardoor onnodig gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zal worden verminderd.

3) Betere bescherming
Doordat er altijd gebruik wordt gemaakt van compliant PBM ben je ervan verzekerd dat de medewerkers hun werk doen met de juiste bescherming.

4) Bewustwording
Veiligheid zit hem voor een groot deel in het bewust worden en draagvlak creëren voor een juist PBM-beleid. Door ons je te laten helpen en gebruik te maken van de ESM worden jij en je medewerkers meer bewust van het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Besparen in 3 stappen:

  1. Vul de gratis bespaarcalculator in
  2. Zie gelijk de mogelijke besparing
  3. Ga samen met ons in gesprek over hoe we de pbm-structuur zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk in kunnen richten zodat veiligheid, structuur en overzicht perfect in elkaar overlopen

  • Bereken hoeveel u kunt besparen

  • * Verplichte velden